Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Руанда

Имоти за продажба в Руанда

Руанда е източноафриканска страна без излаз на море. Граничи на запад с Демократична република Конго, на север с Уганда, на изток с Танзания и на юг с Бурунди. Неговата столица е Кигали.

През последните две години пазарът на недвижими имоти в Руанда имаше експоненциален растеж и това е добра новина за тези, които искат да инвестират в имоти за продажба в Руанда. В столицата е много лесно да се намерят нови жилищни и търговски обекти в строеж.

Но заедно с развитието на имота има и много празни къщи и търговски помещения от всякакъв размер, което води до известна загриженост както за местните, така и за чуждестранните инвеститори.

 

Трудната й история доведе страната до трагична ситуация, която позволи, особено в сектора на недвижимите имоти, да започне от нулата и да предложи широк спектър от имоти за продажба в Руанда.

Днес страната предлага сигурност, красота, стабилност и напредък. Ако здравната система бъде значително подобрена, пенсията в Руанда ще се превърне в индустрия на милионери.

Нарастващото развитие на пазара на недвижими имоти и увеличаващият се брой имоти, продавани в Руанда, се дължат главно на растежа на средната класа в Руанда.

Тези фактори са реална възможност да се гарантира, че секторът на недвижимите имоти няма да се провали или да развие дългосрочна криза.

Недвижимите имоти са ключов сектор и потенциален двигател на бъдещия икономически растеж.

Търсенето на недвижими имоти, по-специално за жилища на достъпни цени, се увеличава. Това се дължи на нарастването на населението и на нарастващата и нарастваща средна класа.

Руанда има и шест вторични града, избрани от правителството за развитие и развитие, където има интересни имоти за продажба: Русизи, Рубаву, Мусанце, Хуей, Муханга, Нягатаре. Тези градове представят огромни възможности за продажба на имоти в Руанда.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 40620

За продажба Къща с градина, Руанда, Kigali City, Kigali Free, KN249

45,793.96BGN
За продажба
Къща с градина

510 m²
Планината Кигали / Нямирамбо / Цивугиза / KN249 Размер на двор / къща: 510/120 кв.м. 4 спални Градина с дървета Паркинг за 2 коли Приложение 3 ча...
Cod. 33644

За продажба Строителен терен, Руанда, Kigali City, Rwamagana, Rwamagana

586,804.48BGN
За продажба
Строителен терен

20000 m²
Земята с площ от 2 хектара се намира на езерото мухази в източната провинция Руанда в района на Рувагана, само на 39 километра от международното летищ...
Cod. 33642

За продажба Къща, Руанда, Kigali City, Kigali Free, Gacuriro

1,160,712.17BGN
За продажба
Къща

1400 m²
Къщата разполага с 7 спални, 5 бани, 2 дневни, трапезария, модерна кухня, както и място за паркиране на 6 автомобила. Намира се в Кигали, най-сигурния...
Cod. 29470

За продажба Къща, Руанда, Kigali City, Kigali Free, KG 684 St

283,591.00BGN
За продажба
Къща

506 m²
Просторни, светли, напълно реновиран през пожелах квартал Kacyiru, с чудесен изглед към центъра на града Кигали. Голям хол и трапезария. Нова кухня...
Cod. 7629

За продажба Други (жилищни имоти), Руанда, Kigali City, Kigali Free, Nyandungu-Kicukiro

1,370,285.20BGN
За продажба
Други (жилищни имоти)

30000 m²
В процес на разработка близнак Къща показани в приложената снимки. Разположена в Кигали зона за свободна търговия. Земя, подходяща за складове, офиси,...
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB